fbpx

1 kr i én måned i Arendal

okt 19, 2021

Nå kan du bestille en Ridel også i Arendal!

Som et introduksjonstilbud kjører vi innenfor hele kommunen for kun 1 kr! Foreløpig har vi sendt av gårde fem biler, og sjåførene våre har hittil hatt travle dager med mange turer på kryss og tvers av Arendal. Vi syns det er veldig artig å bli tatt så godt i mot i en ny by, og gleder oss til fortsettelsen. Om etterspørselen fortsetter så kommer vi nok til å sende enda flere Ridel-biler til byen!

 

Du trenger ikke gjøre noe ekstra for å aktivere tilbudet i appen. Bare last ned appen, velg din ønskede rute og betal 1 kr!

 

Du får oppdateringer underveis i bestillingen – som når vi finner en ledig bil til deg og når den er på vei til henteadressen.

Vi håper alle våre venner i Arendal har lyst til å teste ut dette tilbudet og får en kjempefin tur! Send oss gjerne en melding med tips til forbedringer eller kommentarer til turen, slik at vi kan bli enda bedre!

 


Tilbudet gjelder i perioden 06/10 – 06/11, med forbehold om endringer.

Vi ber om forståelse for at vi dessverre ikke kan garantere at det er ledig bil, da tilbudet er populært og at det er mange som forsøker å bestille samtidig. Om appen ikke finner bil til deg anbefaler vi å forsøke igjen om kort tid.