fbpx

Nå kan du bestille tur med Ridel taxi

sep 9, 2020

Helgen 5-6 september startet Ridel Taxi å kjøre i Kristiansand og allerede har vi hatt flere hundre vellykkede turer! Publikum som har testet tjenesten roser oss for at sjåførene er hyggelige, at turen var behagelig og at bookingprosessen var enkel og rask. Dette gleder oss veldig å høre!

Noen har også opplevd problemer i bookingprosessen, og dette jobber vi på spreng for å fikse. Vi er i en oppstartsfase og tester systemene våre, og derfor kjører vi helt vederlagsfritt. Vi håper alle har litt tålmodighet med oss, og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger som kan hjelpe oss til å bli enda bedre!

  • I første omgang kjører vi innenfor disse områdene i gamle Kristiansand kommune:
    Flekkerøya, Voiebyen, Vågsbygd, Tinnheia, Slettheia, Hellemyr, Hannevika, Kvadraturen, Grim, Strai, Lund, Gimlevang, Gimlekollen, Justneshalvøya, Søm, Randesund, Hånes, Sørlandsparken og Tveit
  • Vi har begrenset med biler nå og det er derfor også begrenset med turer per person – så alle skal få lov til å teste ut Ridel!
  • Vi kjører i tidsrommet 07-23 hver dag i denne perioden.
  • Det er dessverre ikke mulig å forhåndsbestille bil akkurat nå.

Vi i Ridel Taxi håper du får en riktig fin tur! Vi ønsker veldig gjerne å høre om din opplevelse – trykk her for å gi oss en tilbakemelding.

Ridel facebookside logo   Lik oss på Facebook
Ridel Instagramprofil logo   Følg oss på Instagram