fbpx

En ny generasjons taxi!

des 17, 2020

10 desember 2020 markerer dagen da vi i Ridel Taxi endelig åpnet opp for normal taxivirksomhet! Eller, normal vil vi kanskje ikke kalle det – vi jobber nemlig veldig for at taxitilbudet vårt skal være nytt og forfriskende på flere måter. Vi vil være billigere, grønnere og bedre enn det du er vandt med! Vi har nå kjørt mot betaling i noen dager, og det er veldig spennende og gøy å høre tilbakemeldingene fra kundene våre.

Følg oss gjerne på Facebook så du får de nyeste oppdateringene med en gang.

Rimelig fastpris

Vi jobber stadig med å perfeksjonere prismodellen så den skal bli så gunstig som mulig, både for kundene våre, og sjåførene og løyvehaverne som er tilknyttet oss. I appen er prisen lett synlig før man bestiller, og man betaler verken mer eller mindre enn det appen viser. Slik unngår vi ubehagelige overraskelser ved turens slutt! Vi har ingen egen helgetakst, helligdagstakst, ventetakst, minuttakst eller andre unødvendige takster som gjør det dyrere for deg å ta taxi. Vi ønsker å gjøre prisberegningen så enkel og rimelig som mulig.

Under er prisene som gjelder fra 16 desember og inntil videre beskjed. Prisen er den samme både dag og natt (altså ingen nattakst!)

  • Taxi innenfor gamle Kristiansand kommune koster maks 190 kr på dagtid og maks 240 kr på kveldstid.
  • Innenfor Søgne koster maks 190 kr
  • Innenfor Mandal koster maks 150 kr
  • Innenfor Sogndalen koster maks 160 kr

Skal du litt lenger koster det:

  • 280 kr mellom Sogndalen og Kristiansand
  • 330 kr mellom Søgne og Kristiansand
  • 330 kr mellom Vennesla og Kristiansand
  • 690 kr mellom Mandal og Kristiansand

For øyeblikket støtter vi rask og enkel betaling med Vipps. Etterhvert kommer vi også til å åpne for mulighet til å legge til betalingskort!

Miljøvennlige biler

I Ridel ønsker vi å ta miljøansvaret vårt på alvor. Vi har kun elektriske biler. På denne måten sparer vi miljøet for flere hundre tonns C02-belastning hvert år! Miljøperspektivet knytter vi også sammen med prismodellen vår; vi mener at om taxi kan bli så rimelig at det er mulig å bruke tjenesten på linje med kollektivtrafikken, så vil det etterhvert være færre biler på veiene. Da sparer vi enda mer C02!

Trygg tur

Det er viktig for oss at en tur med Ridel er trygg og sikker. Sjåførene våre må gjennom vår egen sjåføropplæring og trafikal kursing så vi skal være sikre på at de kan kjøre pent og ordentlig. I appen kan du se bilen i kartet hele veien til deg, og hele veien til dit du skal! Kvittering blir lagret i appen og tilsendt på mail om ønskelig. Og selvfølgelig passer vi på å vaske godt på seter og håndtak etter hver passasjer nå i disse koronatider. På tur med oss skal du føle deg trygg, hele veien fra A til Å.

Vi gleder oss til å bli din nye, foretrukne taxi! Her er flåten vår på vei til å kjøre deg hele veien, fra der du er til dit du skal 💚