fbpx

Hold trygg avstand med taxi

jan 12, 2021

Norge har, fra 4 januar 2021, gått inn i en ny periode med strengere retningslinjer og regler om smittevern i forhold til COVID-19. Myndighetene anbefaler blant annet hjemmekontor for alle som har mulighet til det, serveringssteder må ha skjenkestopp og alle bør la være å ha besøk eller besøke andre i 14 dager.

Men noen ganger må man ut av huset, og da ønsker vi å gjøre det lettere å holde seg selv og alle rundt trygge i denne perioden. Det er viktig å holde god avstand til hverandre i alle situasjoner, også når man bare skal raskt fra A til B. For at flere skal ha muligheten til å bestille en taxi istedenfor å eventuelt måtte bruke kollektivtransport i denne perioden, så har vi nå egen makspris innenfor gamle Kristiansand kommune. Vi håper at når prisen går ned så går også terskelen for å bestille taxi i «normale» situasjoner også ned.

Prisen som gjelder nå er maks 190 kr på dagen fra klokken 06-17:59, og maks 240 kr på kvelden fra klokken 18-05:59. 

Makspris betyr at turen gjerne kan bli billigere enn disse beløpene, men ikke dyrere. Vil du bruke Ridel utenfor gamle Kristiansand kommune så kan du selvfølgelig det – da vil appen vise deg aktuell pris for din rute. Vi tør å garantere at denne prisen også er hyggelig! Du kan også bestille taxi i Mandal, Søgne, Vennesla, Sogndalen og andre områder i nærheten. Under er prisene som gjelder i disse områdene:

  • Innenfor Søgne koster maks 190 kr
  • Innenfor Sogndalen koster maks 160 kr
  • 280 kr mellom Sogndalen og Kristiansand
  • 330 kr mellom Søgne og Kristiansand
  • 330 kr mellom Vennesla og Kristiansand
  • 690 kr mellom Mandal og Kristiansand

Vi passer på å vaske godt etter hver passasjer, og bruker såpe og antibakterielle servietter på håndtak, seter, dashbord osv. For din egen og sjåførens sikkerhet ønsker vi at du setter deg i baksetet om det lar seg gjøre, og holder deg hjemme om du har symptomer eller føler deg uvel.

Sammen kommer vi oss gjennom en langtekkelig koronaperiode. heart icon

Last ned Ridel taxiappen.

Følg oss på Facebook for ukentlige oppdateringer, og lik oss på Instagram for bilder og behind the scenes!