fbpx

Prøv Ridel Taxi uten kostnad

nov 2, 2020

Siden starten av september har bilene våre kjørt rundt i Kristiansand for å teste at vår automatiske turformidler og bestillingsappen Ridel fungerer som de skal og lever opp til forventningene vi, og kundene våre har. Vi er hittil veldig fornøyd med resultatene, og våre Rideltestere har gitt oss mange verdifulle tilbakemeldinger og informasjon som har hjulpet oss å videreutvikle konseptet vårt og fikse bugs som kan forekomme i bookingprosessen.

Vi velger å fortsette denne testperioden i en stund til fremover, så om du ikke enda har hatt muligheten til å teste en Ridel-tur, så har du fortsatt sjansen! Har du allerede bestilt og testet Ridel, og kunne tenkt deg å sende oss en tilbakemelding (positiv erfaring, problemer med bestilling, konstruktiv kritikk, klage – vi setter pris på alt!) eller har et spørsmål kan du bruke kontaktskjema her. På samme side finner du også ofte stilte spørsmål og svar om booking av taxi med Ridel.

Under denne perioden hvor vi kjører kostnadsfritt har vi satt visse begrensninger på når og hvor ofte du kan bestille bil, slik at alle skal få muligheten til teste Ridel Taxi i Kristiansand. Det håper vi på forståelse for! Retningslinjene som gjelder er:

  • 2 gratis testturer, per 7 dager, per person
  • Bestilling er mulig i tidsrommet 07-23 hver dag
  • Vi kjører innenfor gamle Kristiansand kommune
  • Det er ikke mulig med forhåndsbestilling i denne testperioden 

Så, bli med i utviklingen av byens nye utfordrer! Vi jobber for at taxituren din skal bli billigere og bedre enn du er vandt med; slagordet vårt er nemlig billig, grønt, enkelt og trygt – hele veien, og det ønsker vi å leve opp til. Vi vet at priskonkurranse i taximarkedet ønskes velkommen hos publikum, og vi er veldig sikre på at når vi starter å kjøre mot betaling (mer informasjon om dette kommer), så vil kundene våre mene at prisene vi opererer med er ekstra hyggelige. Vi gleder oss til å kjøre deg på tur!

Last ned appen her!

 

Ridel facebookside logo   Lik oss på Facebook
Ridel Instagramprofil logo   Følg oss på Instagram