fbpx

Ridel overtar skoleskyss og TT-kjøring i Kristiansand

des 29, 2021

Ridel går mot et veldig spennende 2022 i møte, med mange nye utfordringer. Høsten 2021 vant vi anbudet på en storkontrakt fra Agder Kollektivtrafikk og Agder Fylkeskommune som gjelder skole-kjøring, tilrettelagt transport (TT-ordningen) og rutebestilling.

Det vil si at Ridel, i tillegg til å kjøre folket til og fra fest, skole, jobb og flyplass, også skal kjøre skoleelever til og fra skolen og SFO, TT-brukere til og fra dit de ønsker, og kjøre bestillingsruter i Kristiansand kommune.

Vi er veldig stolte av at vi, som fortsatt er relativt ferske i bransjen etter vår oppstart i 2020, blir vist såpass stor tillit så raskt. Det har vært en enorm omstilling og oppskalering på kort tid, og på få måneder har både bilparken og sjåførgalleriet vårt blitt mye større. Vi har gått fra 25 personbiler som har betjent privatmarkedet i Kristiansand, Arendal og omegn, til over 60 biler i ulike størrelser – små, mellomstore og store med plass til rullestol. I tillegg har vi fått en del flere kolleger på kontoret, som er veldig stas! Vi har opprettet et kundesenter med dyktige medarbeidere som skal ta imot bestillinger og spørsmål relatert til skoleskyss, TT-kjøring og rutebestilling. Vi opplyser om at normal taxibestilling fortsatt kun foregår gjennom Ridel-appen, det blir ikke mulig å bestille vanlig taxi på telefon.

Vi ser for oss en hektisk januar, og at det nok dukker opp mange spørsmål og kritikk til oss som er både ny aktør og ny leverandør av disse oppdragene. Det er forståelig, og forventet. Vårt mål er å jobbe for en så myk overgang som mulig ved årsskiftet, og løse utfordringer som oppstår underveis. Vi håper at både våre gamle og nye kunder er tålmodige med oss og har forståelse for at det har vært en stor omstilling, men at vi virkelig har troen på at dette kommer til å gå på skinner i løpet av kort tid.

Vi fortsetter selvfølgelig med «vanlig» taxi med bestilling gjennom appen vår, og ingenting endrer seg på den fronten annet enn at vi nå kan stille med flere biler og større kapasitet, som spesielt har vært en utfordring for våre kunder ved bestilling på fredag og lørdag kveld/natt.

Vi jobber også iherdig med å utvikle nye tekniske løsninger som skal gjøre bestillingsappen vår bedre, smartere og enklere. Vi håper kundene våre har tålmodighet med oss, for vi har store ambisjoner om å gjøre Ridel til en av landets beste bookingtjenester for taxi!

På nettsidene våre kan du lese mer om våre nye oppdrag:

Les mer om skolekjøring her
Les mer om TT-kjøring her

 

→ Last ned Ridel-appen her

 

Vi ønsker deg et godt nyttår og en fantastisk start på 2022! Hilsen teamet i Ridel Taxi