fbpx

Ridel Taxi og IK Start: Sammen for en bedre kampdag!

mai 8, 2023

Vi har spennende nyheter å dele!

Ridel Taxi har nylig inngått et spennende samarbeid Kristiansands lokale fotballag IK Start! 🎉
Dette samarbeidet vil gi en rekke fordeler for Start-fans.

Vi er utrolig glade for dette samarbeidet. Vi er et lokalt selskap som bryr oss om lokalsamfunnet vårt, og vi ønsker å støtte lokale klubber og initiativer. Gjennom dette samarbeidet håper vi å bidra til en forbedret opplevelse for alle Start-fans på kampdager. Vi er glade for å være en del av IK Start sin visjon om å skape gode relasjoner med lokale bedrifter og gi ekstra verdi til fansen.

Nå kan du som er Start-fan glede deg over en fast rabatt på 10% på alle taxibestillinger til og fra Sør Arena!

Dette er en eksklusiv rabatt som vil gjøre det enda enklere og mer økonomisk for deg å komme deg til stadion og heie på ditt favorittlag. Rabatten blir automatisk aktivert i appen. I tillegg har vi fått fast oppstillingsplass på utsiden av arenen og vil stå klar her for å plukke opp og kjøre deg hjem etter kamp! Ettersom det i disse dager åpnes en splitter ny pub på arenaen, så tenker vi det nok er flere som vil sette pris på at transporten står klar utenfor 😇

Vi ser frem til å være en del av din fotballopplevelse og hjelpe deg med å komme deg til kampene på en enkel og rimelig måte. Vi ses på Sør Arena!

⚽️ Heia Start! 

Video: IK Start