fbpx

Sjekk ut den nye appen!

mar 11, 2022

Hipp-hipp! Vi har gitt bestillings-appen en skikkelig makeover:

Helt nytt, fresht design og flere nye funksjoner! 🎉

 

(Ny app blir tilgjengelig for alle brukere innen 22. mars 2022)

Mye er likt som før. Du kan fortsatt se pris før du bekrefter bestillingen, følge bilen i kartet på vei mot deg, og enkelt bestille og betale via appen – nå er dette bare pakket inn i en enda penere innpakning!

Men det er spesielt tre nye funksjoner som har vært mye etterspurt, og som vi er veldig glade for å endelig kunne tilby kundene våre.

 

Nå kan du:

 

➔ Betale med kort – i tillegg til Vipps!

Om du ønsker så kan du legge til flere kort også – et privat og et bedriftskort, for eksempel!

 

➔ Legge til flere adresser i bestillingen!

Det er ikke sjeldent at man er flere sammen som gjerne vil ta samme taxi til ulike adresser. Nå kan du legge til opptil 4 stopp-adresser i bestillingen! Disse kan du også enkelt endre rekkefølge på etter at de er lagt inn.

➔ Bestill raskt med favoritt-adresser!

På startskjermen har du mulighet til å legge til favoritt-adresser: hjem, jobb og skole. I tillegg kan du stjerne adresser i søket – disse havner automatisk på toppen av listen over nylig brukte adresser. Om du i tillegg tillater appen å benytte seg av din GPS-posisjon så blir bestillingen superrask! 🚀 

NB! I tidligere appversjon fyller du ut hvor du vil hentes fra først. I ny versjon så har vi snudd på det; nå spør vi om hvor du vil reise til først. Det er lurt å være obs på dette, så ikke man med et uhell bestiller feil vei.

 

I bakgrunn jobber vi hele tiden med å gjøre appen enda smartere. Etterhvert kommer det enda flere funksjoner som skal gjøre bestillingsprosessen og taxituren enda enklere, tryggere og bedre. 🤩 Har du kanskje noen forslag til hvordan du syns appen bør være? Er det en funksjon du savner? Vi vil gjerne høre dine innspill! Send oss en mail til post@ridel.no 

 


 

Om du allerede har appen installert så skal oppdateringen i all hovedsak skje helt automatisk – du trenger ikke foreta deg noe som helst. Vi lanserer ny app tirsdag 15 mars – og appen blir rullet ut gruppevis til alle eksisterende brukere. I løpet av en uke skal alle Ridel-brukere ha fått den nye versjonen!

Om du har valgt å ikke aktivere automatiske app-oppdateringer på din telefon, så må du manuelt oppdatere via App Store eller Google Play.

 

Har du ikke lastet ned appen enda? Det kan du gjøre her!